Skriv ut

Uppdatering Coronaviruset

Skriven av Ordförande on .

Vid Mjölby PK´s styrelsemöte måndag 6:e april togs följande beslut gällande vår verksamhet.
Vår egen klubbverksamhet i form av träningar och tävlingar kommer fortsätta enligt vårt skjutprogram, endast medlemmar i klubben kan deltaga. Utbildningen för Pistolskyttekortet som har varit igång sedan några veckor kommer fortsätta som planerat. Ungdomsskyttet på onsdagar i lufthallen fortsätter som planerat fram till 22:a april.
Vi kommer att arrangera Eventskjutningar om vi får förfrågningar och antalet deltagare är så att vi känner att det är hanterbart.

Våra två nationella tävlingar MjölbySnabben och Mjölbyträffen ställs in, även klubbmatcherna mot Motala ställs in.

Skjutprogram och kalender kommer uppdateras men det kan ta en stund innan allt är klart.

Detta beslut gäller fram till 30:e Juni men kan komma att förlängas.

Givetvis gäller fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer enligt nedan.

Viktig information till medlemmar i Mjölby PK med avseende på Coronaviruset. Kom inte till klubbens skjutbanor med symtom så som hosta, snorighet och feber. Stanna hemma tills du är frisk och ytterligare två dagar. 
Mjölby PK har beslutat att fortsätta genomföra träningar och aktiviteter i lufthallen tills vidare, utanför lufthallen kommer det finnas anslaget vad som gäller avseende handhygien. Vi kommer att utvärdera beslutet kontinuerligt när mer information kommer från idrottsförbunden och folkhälsomyndigheten. Därför kan träningar och aktiviteter komma att ställas in med kort varsel.

Viktigt för alla att tänka på:
Har du luftvägssymtom som finns beskrivet på folkhälsomyndighetens hemsida i samband med Coronavirus ska du inte vistas i våra träningslokaler. Det är vanligt med feber, snuva, torrhosta, muskelvärk och till exempel magknip eller diarré, en del får andningsbesvär.
Skulle någon mot förmodan komma till träningarna med symtom, har vi rätt att avvisa denne från klubbens lokaler. Under den närmsta tiden är det viktigt att hålla sig uppdaterad på vår hemsida, rekommendationerna förändras snabbt i dagsläget.

Vi i styrelsen vill påpeka att föreningen har medlemmar i olika riskgrupper och därför är det oerhört viktigt att alla tar sitt eget ansvar för att stoppa denna smittspridning. Stanna hemma om du uppvisar symtom

 

Mer information via nedan länkar

 

Skydda dig och andra från smittspridning

https://www.youtube.com/watch?v=yafDuj_rwuk&feature=youtu.be

Information om Coronaviruset i Östergötland

https://www.1177.se/Ostergotland/sa-fungerar-varden/varden-i-ostergotland/samlad-information-om-coronaviruset/


Hälsningar

Styrelsen
Mjölby PK