Skriv ut

Ytterligare medaljer till roger vid pistol sm

Skriven av Reportern on .

Under lördagen var det sportpistol och grovpistol på programmet vid SM tävlingarna i Karlstad. Roger sköt ett bra resultat i sportpistolen på 576 p vilket räckte till ett silver. I grovpistolen hade Roger en bra inledning med 288 p i precisionen, de två första serierna i snabbmomentet var okey men sedan tog det roliga slut och det blev ett mediokert slutresultat.

På söndagen var det standardpistol och Alexander och Roger sköt jämnt över de tre omgångarna, Alexander slutade på fjärde plats i sin klass och kunde hämta ut ammunition vid prisutdelningen.
Roger slutade på 552p vilket räckte till ett SM brons.

Under detta SM var det strikta regler på hur man skulle uppträda på tävlingsområdet, skyttarna blev ledda in till skjutplatserna i nummerordning och sedan fick man vara på sin plats, all markering sköttes av funktionärer som ropade resultat vid tavlorna. Hela tävlingsområdet hade regler att man höll avstånd till varandra och efter att man skjutit färdigt fick man gå ut på led från skjuthallen och ombads lämna tävlingsområdet och följa tävlingarna via den livevisning som fanns på nätet.