Skriv ut

Uppdaterat skjutprogram

Skriven av Styrelsen on .

Nu finns på vår hemsida ett uppdaterat skjutprogram för klubbens verksamhet 2021. Vi kommer inte ha möjlighet att genomföra några klubbtävlingar eller klubbmästerskap under det första halvåret då Svenska Pistolskytteförbundet avråder från detta. Styrelsen har tagit beslut att vi kan ha träningar inlagda i programmet som ska genomföras på ett Corona säkert sätt, det är planlagt träningar på tisdagar och torsdagar och detta startar redan från imorgon, vänligen kolla skjutprogrammet och skriv upp eller lägg in i era kalendrar de dagar ni är uppsatta på. I skjutprogrammet finns nu även årets grundkurstillfällen inlagda, vi har en stor grupp intresserade och utöver tillfällena på pistolbanan kommer det genomföras tre utbildningstillfällen via webben där fokus kommer ligga på teorin.

Som ni ser i det uppdaterade skjutprogrammet så har flera av klubbens interna tävlingar och klubbmästerskap första halvåret fallit bort och troligen kommer vi inte kunna genomföra allt efter sommaren men vi ska försöka ordna så att våra klubbmästerskap kan genomföras. Skjutprogrammet kommer säkerligen att uppdateras ett flertal gånger komande månader allt efter som restriktioner ändras.

När vi genomför våra träningar på pistolbanan enligt programmet men även när vi är där och skjuter vid andra tillfällen så gäller det att vi håller avstånd, inte är på banan vid symptom på sjukdom samt visar respekt mot varandra.

Träna och skjut väl och säkert!