Skriv ut

Verksamheten i lufthallen stängd fram till 24:e januari

Skriven av Styrelsen on .

Kommunen har enligt de riktlinjer regeringen givit stängt alla idrottshallar fram till 24:e januari och det gäller även vår luftvapenhall som vi hyr av kommunen. Vi kan inte ha vår verksamhet igång fram till detta datum, återkommer med mer info när vi har fått det av kommunen.

Mjölby Kommun har även bestämt att vi inte betalar hyra för lufthallen för den tid den hålls stängd. 

Skriv ut

Vägen till pistolbanan avstängd i omgångar kommande månader

Skriven av Ordförande on .

Kommunen har meddellat att grusvägen som passerar vår pistolbana från förlängningen av Stinsgatan (Sjunnings fält) och Bockarpsvägen kommer bli skyltad med förbjuden genomfart från båda hållen. Detta beror på att det har framkommit klagomål på att det är mycket trafik på vägen och även att den börjar bli väldigt dålig och kommunen kommer i nuläget inte åtgärda den.

Dessutom kommer den rent fysiskt stängas av med hinder i en ände i taget, inledningsvis blir detta i änden mot Bockarpsvägen men dessa hinder kan på kort varsel komma att flyttas till andra änden av vägen. Vi har blivit lovade att det alltid ska finnas möjlighet att köra in via någon av ändarna dock kan det vara så att man blir tvingad att köra runt om hindren flyttats.

Kommunen kommer att utföra arkeologiska utgrävningar längs med denna väg, vi får tänka på att köra försiktigt förbi de som ska göra utgrävningarna så vi inte får några klagomål.