Skriv ut

Info om kommande veckors verksamhet inom klubben

Skriven av Ordförande on .

Tänkte med detta inlägg informera om vad som händer och sker inom klubben de närmaste veckorna, även lite information om saker som kanske inte alla är involverade i, ber om ursäkt för det långa inlägget.
- På tisdag 13/9 kommer det på förmiddagen arbetas på vår nya bana.
- På tisdag 13/9 startar vi upp luftpistolskyttet för säsongen
- På onsdag 14/9 är det som vanligt ungdomsskytte, vi har flera nya ungdomar som börjat under hösten. Ungdomsskyttet tas om hand av Paula, Mats, Leif och Roger. För er som känner att ni skulle kunna tänka er att hjälpa till en eller flera onsdagar hör av er till Roger.
- På onsdag kväll efter ungdomsskyttet kommer vi ha ett uppstartmöte för det "Smurfskytte" med luftgevär som vi kommer starta upp under hösten. Smurfskyttet är ett gäng pensionärer som skjuter luftgevär en söndag eftermiddag per månad och en verksamhet som Mjölby Ungdomsskytteförening genomfört under många år och som vi nu tagit över i och med att de lade nerd sin förening. Detta kommer ge oss ett antal nya medlemmar samt träningsavgifter när de skjuter.
- På torsdag är det arbetskväll vid nya banan men redan 16:30 kommer Jan-Åke och jag ha ett möte med Mjölby Jaktvårdsförening där vi kommer diskutera en del gemensamma punkter för Mjölby Skyttecentrum.
- På lördag skjuter vi KM i MilSnabb, se sparat inlägg från Johan angående anmälan
- På söndag har vi arbetsdag vid nya banan
Vecka 38 är det en vanlig vecka som har arbetsdag på tisdag förmiddag, luftpistol på tisdag och onsdag samt arbetskväll på torsdagen. Sedan avslutas veckan med ÖSM i fältskytte där vi är med och arrangerar, se separat inlägg.
- Måndag 26/9 kommer Jan-Åke och jag ha ett möte med Kultur och Fritid angående de bidrag vi sökt för återstart efter pandemin.
-Tisdag 27/9 kommer Tomas och jag ha ett möte med Miljönämnden vid vår nya bana för att diskutera vår ansökan om skjuttider för nya banan samt även den miljöplan vi som förening måste upprätta, den handlar om hur vi ska källsortera och ta om hand om det avfall vi skapar.
Som ni märker så är det flertalet saker som ska uträttas, det handlar inte bara om att sikta och skjuta och våra arbetsdagar på tisdagar, torsdagskvällar samt på helger fortsätter tills vi har vår nya bana klar. Vi kan skjuta på vår gamla bana fram till 31/12 sedan är det slut.
Med förhoppning om att denna info är av intresse.

//Roger